DAGVOORZITTERSCHAP

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter of presentator voor een webinar, uitzending, livecast of fysieke bijeenkomst omtrent zorg, sociaal domein of (positieve) gezondheid in omgeving Noord-Holland, Utrecht of Zuid-Holland? Dan kan De Tekstboetiek u wellicht helpen! Tirza van Hengstum is naast freelance communicatieadviseur ook in te huren als dagvoorzitter. Dat deed zij al eerder voor onder andere Alles is Gezondheid, Instituut for Positive Health (iPH) en GGD Hollands Noorden

Dagvoorzitter en co-host

Je wilt als organisatie graag zichtbaar zijn en je kennis en kunde delen met je achterban. De presentatie van een nieuw onderzoek, een talkshow rondom een thema of een webinar om uw medewerkers te scholen, bijvoorbeeld. Alle experts zijn opgetrommeld om hun kennis te presenteren, de camera’s en het geluid zijn in gereedheid gebracht en de ondersteunende diensten zorgen dat de uitnodiging wordt verstuurd. Maar wie kletst de sessie aan elkaar en stelt de moeilijke vragen? Dat kan een dagvoorzitter doen. Tirza van Hengstum is geroutineerd dagvoorzitter voor met name zorg- en gezondheidsgerelateerde organisaties. 

Wat u kunt verwachten:

Presenteren en voorzitten

Ongeveer 40% tot 60% van de mensen heeft last van glossofobie: angst voor het spreken in het openbaar, angst om te presenteren. Het weerhoudt organisaties er soms zelfs van om bijeenkomsten of livecasts te organiseren. Terwijl we bijvoorbeeld door corona hebben gezien, dat mensen graag digitaal leren en fysiek bij elkaar komen om kennis en ideeën uit te wisselen. Bezorg jezelf een zorgeloze en sprankelende bijeenkomst door het dagvoorzitterschap uit te besteden aan iemand die het met plezier voor u doet. 

U kunt De Tekstboetiek inschakelen voor: