Diensten

Diensten van De Tekstboetiek

De Tekstboetiek is hét communicatiebureau voor Tekst, Communicatie & Design. Wij leveren een complete communicatiestrategie en ontwikkelen communicatieuitingen die deze strategie ondersteunen. Of het nu gaat om een kortlopend project of om continue marketing- of communicatieondersteuning, of je nu graag een strategisch advies ontvangt of een partij zoekt die de volledige executie op zich kan nemen; De Tekstboetiek helpt je uit de brand. Wij ontwikkelen nieuwsbrieven, vacatureteksten, complete websites, factsheets, filmpjes, podcasts en onepagers in een handomdraai.

Bekijk ons dienstenaanbod hieronder of neem direct contact op. 

Communicatie

Onze expertise

De Tekstboetiek is gespecialiseerd in zorg- en gezondheidscommunicatie. Communicatie met een maatschappelijke opdracht. Wij werken graag voor artsen, onderzoekers, organisaties in het maatschappelijk domein, ziekenhuizen en zorgorganisaties. Maar ook voor kleine ondernemers die zich professioneel willen profileren!

Onze kennisgebieden op het vlak van communicatie:

Trainingen

Alleen ga je harder, maar samen kom je verder! Niet iedereen is een kei in communicatie, maar met wat handige tips & tricks kom je een heel eind. De Tekstboetiek biedt trainingen voor medewerkers binnen bedrijven om hun schrijf-  en designskills laagdrempelig bij te spijkeren en zo effectiever te communiceren met klanten en (toekomstige) collega’s. 

Wij bieden trainingen in:

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat De Tekstboetiek voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie en het plannen van een afspraak!