Trainingen

TRAININGEN

De Tekstboetiek biedt diverse trainingen aan om jouw communicatie- en schrijfskills te optimaliseren. Dat doen we uitsluitend op B2B-niveau. Dat betekent dat bedrijven en organisaties die hun personeel deelgenoot van de communicatie en marketing willen maken, hun medewerkers kunnen laten trainen in bijvoorbeeld bloggen, SEO, creatief schrijven en Powerpoints vormgeven. Trainingen vinden plaats op locatie tijdens twee dagdelen in groepen van maximaal 6 personen. Daardoor krijgen deelnemers altijd de persoonlijke aandacht en begeleiding die zij nodig hebben. Aan het eind van de training lever je al je eerste zelf gefabriceerde  eindproduct op! Spijkers met koppen, dus! 

Powerpoint training

Wist je dat je 80% van de informatie die je ziet opslaat, slechts 20% van de informatie die je leest en maar 10% van wat je hoort? Daarom zijn visuals onmisbaar in communicatie. Een verhaal effectief communiceren doe je door het gratis beschikbare Microsoft programma Powerpoint te gebruiken. Vertaal lappen tekst naar visuals, zet effectief animaties in en neem hele eLearnings en filmpjes op met behulp van Powerpoint. Weten hoe? Dat leer je tijdens deze Powerpoint training. 

Je leert:

Creatief schrijven en bloggen

Bloggen, is dat niet ontzettend passé? Nee, het credo ‘wie schrijft die blijft’ geldt nog steeds. Al is het alleen al omdat Google signaleert dat je website wordt geüpdatet en je waardevolle content aan je website toevoegt. Hoe je creatief blogt met behulp van SEO en originele invalshoeken, leer je tijdens de training How2Blog. Wil je dat je medewerkers leren creatiever te schrijven? Kies dan voor de training Creatief Schrijven. 

Je leert:

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat De Tekstboetiek voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie en het plannen van een afspraak!