Trainingen

TRAININGEN

De Tekstboetiek biedt diverse trainingen aan om jouw communicatie- en schrijfskills te optimaliseren. Dat doen we uitsluitend op B2B-niveau. Dat betekent dat bedrijven en organisaties die hun personeel deelgenoot van de communicatie en marketing willen maken, hun medewerkers kunnen laten trainen in bijvoorbeeld bloggen, SEO, creatief schrijven en Powerpoints vormgeven. Trainingen vinden plaats op locatie tijdens twee dagdelen in groepen van maximaal 6 personen. Daardoor krijgen deelnemers altijd de persoonlijke aandacht en begeleiding die zij nodig hebben. Aan het eind van de training lever je al je eerste zelf gefabriceerde  eindproduct op! Spijkers met koppen, dus! 

bloggen

Bloggen, is dat niet ontzettend passé? Nee, het credo ‘wie schrijft die blijft’ geldt nog steeds. Al is het alleen al omdat Google signaleert dat je website wordt geüpdatet en je waardevolle content aan je website toevoegt. Hoe je creatief blogt met behulp van SEO en originele invalshoeken, leer je tijdens de training van How2Blog

Je leert:

What people say...

‘Sinds 3 jaar hebben wij een hechte samenwerking met Daphne en Tirza (van How2Blog, red.).

Al onze mensen worden bij de aanvang van hun dienstverband getraind door hen en dat leidt tot prachtige resultaten!

Iedereen heeft mooie en interessante verhalen te vertellen maar lang niet iedereen kan of durft dat op de juiste manier op te schrijven.

Daphne en Tirza hebben onze mensen geleerd om pakkende blogs te schrijven die voor ons, als IT bedrijf, leiden tot relevante content voor onze doelgroep.

Wij bevelen hen dan ook van harte aan en hopen nog lang gebruik te blijven maken van hun diensten.’

Peter van Elst, CEO Techspire

Powerpoint training

Wist je dat je 80% van de informatie die je ziet opslaat, slechts 20% van de informatie die je leest en maar 10% van wat je hoort? Daarom zijn visuals onmisbaar in communicatie. Een verhaal effectief communiceren doe je door het gratis beschikbare Microsoft programma Powerpoint te gebruiken. Vertaal lappen tekst naar visuals, zet effectief animaties in en neem hele eLearnings en filmpjes op met behulp van Powerpoint. Weten hoe? Dat leer je tijdens deze Powerpoint training. 

Je leert:

Creatief schrijven en bloggen

Je tikt heus wel eens een e-mail, nieuwsartikel, projectplan of persbericht, maar eigenlijk beleeft iedereen – incluis jijzelf – erg weinig plezier aan jouw schrijfsels. En dat is zonde, want met een beetje meer creativiteit houd je de aandacht van je lezers veel beter vast! En wellicht zet jij jouw publiek zelfs aan tot actie. Magisch wat woorden kunnen doen! In de in-company training Creatief Schrijven leer jij goochelen met taal, schrijven met behulp van je zintuigen en te prikkelen met metaforen. 

Je leert:

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat De Tekstboetiek voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie en het plannen van een afspraak!