Tekst

Redactie en ghostwriting

Bij De Tekstboetiek ben je aan het juiste adres voor prettig leesbare teksten. Wij ontwikkelen content met een verhaal. Tekst is zoveel meer dan een verzameling woorden. Met een doelgerichte tekst overtuig je, inspireer je en verleid je mensen te handelen. Van persberichten tot handboeken en van ghostwriting tot webredactie, wij hebben er kaas van gegeten!

Met de juiste tone of voice en een goede verhaallijn, ontwikkelen we in een handomdraai teksten waar jij uren op broedt. Schakel ons in voor:

Verder lezen?

Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk. Of lees één van onze blogs! 

Blogtrainingen voor bedrijven

Tirza is tezamen met Daphne Keislair eigenaar van en trainer bij het trainingsbureau How2Blog. How2Blog biedt corporate blogtrainingen voor bedrijven. Wij leren werknemers hoe zij via blogs en steengoede teksten waarde kunnen delen via hun website. Bloggen genereert nieuwe leads, zorgt voor klantbinding en trekt aanstaande collega’s aan! Met blogs bied je oprechte, persoonlijke content en deel je waardevolle kennis. Bovendien maken blogs jouw website veel beter vindbaar (SEO). How2Blog maakt van alle werknemers blog-experts!

Meer weten? Kijk op de site van How2Blog.

Meer informatie?

Weten wat De Tekstboetiek voor jou kan betekenen? Wil je een afspraak maken of een offerte opvragen? Leuk! Neem gerust contact op!